Wednesday, February 2, 2011

Waaaaa... Aku dah lambat nie....

"ish... dah pukul brapa nie...aku dah tekan alarm ker??"... Ha.. tu ler ayatnya biler aku tersedar dari tidur ku pagi nie...... Mak!!!!!.... dah kul 7.09 minit pagi nie.... Aku nak kena keje.... Nampak gayanye.. aku lambat la hari nie..... Aku punch card kul 7.30am tu.... Camner nak buat nie...(sambil aku terduduk dan fikir apa idea seterusnya..) maklumler baru bangun dan otak pun masih belum running lagi...  hehe.. tindakan seterusnya...aku capai hfon kesayangan aku... dengan pantasnya aku mencari nama bos aku... " bos.. saya masuk lambat sikit ari nie leh??" dan bos aku pun tanya ler naper?? Dengan muka yang tebalnya.. aku ngaku jer kat bos aku.. yang aku lambat bangun ari nie...agak-agaknya... apa bos aku akan jawap ekkk....... 
~
~
~
~
~
~
Bos aku kata... "Ok.. tapi sebelum kul 9 yer..." hehe... nasib baik bos aku bleh bawak bincang... kalau tak... mesti pagi2 lagi mood aku dah bertukar... tapi nak buat camner.. memang salah aku.... camner ler aku boleh tertido balik... failed btol ari nie... Malam tadi al kisahnya... Si buah hati.. pengarang jantung aku... si comel Zahra tu.. tak mau tido... sampai pagi... dia asyik main... dia asyik nak bergantung... "breast feed" ngan aku... naik letih aku dibuatnya...  Yang sebenarnya... aku dah terjaga biler alarm aku bebunyi kol 5.45am tu.... nak bangun... n Zahra menanggis lak... aku pun tak mau ler dia nanggis lama2... kuat2.... nanti kakak-kakaknya terbangun lak... aku pun elok jer baring layan dia menyusu... n sebab mengantuk sangat akibat tak cukup tidurr... aku pun terlelap....zzzzzzzzzz... dan bile tersedar.... aku dah lambatttttttt!!!!