Thursday, November 18, 2010

masa

Erm dah 2-3 hari x update blog nie... dah ler isinya ciput.. nak update kadang2 tak berkesempatan... Uish.. Masa mengejar ngan cepat skali... teringat plak zaman kanak2 lieeya... masa tu, semuanya rasa lambat sgt berlalu... nak tunggu sehari berlalu pun... wargh..lamaaaaaaanya!!! Tapi hari nie, sekarang nie... sampai x cukup masa nak buat semua benda nie... padahal sama je... dari dulu smpi ari nie... masa yang dianugerahkan masih 24 jam sehari... hehehe..... 
Dengan harapan.....Hari nie ader ler waktu yang terluang untuk update blog nie... ntah aper yang lieeya nak share masih berlegar-legar lagi dalam fikiran... nak fikir apa ekk yang menarik untuk dikongsi... untuk tatapan sebagai ilmu... so... kalau ada dari uols yang mempunyai idea untuk menambah baik blog orang yang baru merangkak dalam dunia blog nie amat dialu-alukan... meh ler....semua.. share n be frens with me... hehehe....

No comments:

Post a Comment